Login
 • Username:

  Password:
 • Remember my login on this computer
 • Register
Archives
Users online
 • Users: 1 Guest
 • Most Users Ever Online Is On June 13, 2017 @ 3:29 am

Asus X62 Accu Laptop Lage Prijs

May 13th, 2017

De Accu Asus x62 is wat er gebeurt als een praktische alledaagse laptop en een dure all-aluminium Ultrabook verliefd. Het krijgt u de prijzig look en feel van een draagbare, modieuze machine met de kenmerken van een werkpaard en een prijs ver onder die van een concurrent van de MacBook.

Wij hebben diverse laptops uit de Asus ZenBook UX-serie in de afgelopen paar jaar herzien. De enigszins teleurstellend UX360CA was de meest recente, een knappe maar gebrekkig convertible laptop.

De exacte specificaties van de Accu Asus x52dr variëren afhankelijk van het land waar u het ding koopt, maar in het Verenigd Koninkrijk krijgt u een Intel Core i5 CPU, een 128 GB SSD, harde schijf van 500 GB en 8 GB RAM.

Het is ook beetje chunkier dan sommige van onze favoriete ZenBooks van de Mid-prijs, omdat het past in een harde schijf, alsmede een SSD. Echter het is niet dik, en het is niet zwaar. De vorm is gewoon een beetje minder scherp en wig-achtig dan de MacBook 12-inch of de ZenBook UX305.

De Asus ZenBook UX310UA zich op 19mm dik en weegt 1,45 kg, licht genoeg om rond te dragen met je hele dag, elke dag. Het is verbazingwekkend praktische.

Het is ook een mooie vrouw. De Accu Asus a32-k52 heeft net als andere ZenBooks 13-inch, een all-aluminium frame dat komt over als een meer betaalbare Windows 10 nemen op wat Apple heeft gemaakt met zijn slanker MacBooks. De Asus smaak komt van het ontwerp met geborsteld concentrische cirkels op het deksel, binnen ZenBooks gebruikt. Er zijn duidelijke zilveren en lichte gouden tinten om te kiezen tussen. Beide zien er geweldig uit.

Er is een probleem met de bouw. Stevige druk uitoefenen op de toetsenbord-surround en kunt u het naar een beetje flex. Het is meer merkbaar dat in vroege ZenBooks en is een beetje teleurstellend in een anders prachtige design. Maar het is veel minder duidelijk dan in de UX360CA en niet ruïneren te typen of geen rare trackpad problemen veroorzaken.

In veel opzichten is de Accu Asus x52dy veel actueler is dan een MacBook Air echter de dichtstbijzijnde machine die Apple biedt. In tegenstelling tot de oudere ZenBooks heeft deze een USB-C 3.1-poort. USB-C is het nieuwe ras van USB, met behulp van een omkeerbare plug in plaats van een die moet worden aangesloten-op de juiste manier.

batterij voor Asus A32-K52

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Het is ook een USB 3.1-poort, wat betekent dat het is klaar om te nemen op de snelle randapparaten die we beginnen te zien meer van in de komende 24 maanden. Nu USB-C is een toekomst-proofing toevoeging, maar het zal steeds belangrijker geworden.

ASUS ZenBook UX310UA-reviewThere zijn tal van oude normen verpakt in ook. De Asus ZenBook UX310UA heeft een full-size HDMI, een SD kaartslot en drie regelmatige USBs. Een van slechts een paar kleine nadelen van deze laptop is dat slechts één van de full-size USBs een 3.0 poort. De andere twee zijn traag oude USB 2.0.

Dit maakt geen verschil als u met een toetsenbord verbonden bent of muis (tenzij het werkt ook als een USB-hub), maar als u een externe SSD schijf gebruikt, hebt u om ervoor te zorgen u de USB 3.0-poort aan de linkerkant. We kunnen leven met het compromis dat is gegeven de andere high-end bits van hardware aanbod, hoewel.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Asus F450LA Laptop Accu Online Kopen

May 9th, 2017

Met alle grote laptops op de markt, vinden met de perfecte configuratie, kunnen ontwerp en prijs voor u een gedoe. Forum lid kaiowolf is in het midden van zulk een dilemma, moeite om te kiezen tussen de Asus ROG Strix GL753VE en de Y520 van Lenovo legioen. Gelukkig, we beide laptops hebt gelezen en een beetje inzicht kan bieden.

In termen van ontwerp liever ik meer subtiele benadering van de Accu Asus f450la van de GL753 van neon-oranje accenten. Terwijl ik meestal waardering voor is elke gaming laptop die niet zwart en rood, van de GL753 fluorescerend oranje teveel. Maar dat is enkel me. De Asus krijgt een paar brownie punten voor zijn programmeerbaar, klantgericht, verlicht toetsenbord, terwijl Lenovo meer monochroom benaderen blijft, met rode verlichting.

http://myrunnersworld.co.za/beste-kwaliteit-asus-f450cc-accu-online-kopen/

Hoe dan ook, op het display. De Strix heeft het beter scherm veruit, ten minste als het gaat om kleurweergave en helderheid. 124 procent van de sRGB-gamma, hitten de Asus laptop 17-inch beeldscherm met een helderheid van 285 neten. Accu Asus f450lb Vergelijk dat die tot de 15-inch-Lenovo, 68 procent en 220 nit gekerfd. Het legioen evens dingen omhoog een beetje op de kleur-nauwkeurigheid test, scoren van 0,2 naar de Asus’ 2.2.

De systemen hebben bijna identieke specs. Elk beschikt over een 2,8-GHz Intel Core i7-7700HQ-processor met 16GB RAM en een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti GPU met 4GB van RAM. Echter, met een 256 GB PCIe SSD en een 2TB 5.400-rpm harde schijf, het legioen heeft tweemaal de opslag van de Strix (256GB SSD, 1TB harde schijf met 5.400-rpm). Dat geeft de Lenovo een voordeel bij het opslaan Accu Asus f450ve van de grotere games, zoals Mass Effect: Andromeda, waarvoor ten minste 55GB ruimte.

Toen we sommige van onze synthetische benchmarks liepen, beweerde het legioen zijn dominantie, raken 46 frames per seconde op de stijging van de Tomb Raider-test (1080p, zeer hoge instellingen) ten opzichte van de Accu Asus p450ea , die 29 fps gekerfd. Het legioen was ook een van de paar sub-$1.000 gaming rigs waarop de grafisch belasten Metro: Last Light met een begaanbaar beeldsnelheid van 31 fps. De Strix was niet te ver achter op 28 fps, maar een aantal frames per seconde kan het verschil betekenen tussen een stotteren puinhoop en een vloeiende punt-en-gun-ervaring.

Accu Asus E450CA

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com/

Het legioen ook goed gepresteerd op onze algemene prestatiebenchmarks, 13,037 op Geekbench 4, welke topps bereiken van de GL753 vertoning van 12,394. De Lenovo ingehaald op de bestandsoverdracht test, de Asus, op 363.5 megabytes per seconde aan 221.3MBps. De laptops gebonden op de OpenOffice Spreadsheet-test, op 3 minuten en 19 seconden, waar zij werden belast met bijpassende 20.000 namen en adressen.

Een van de weinige plaatsen die de Strix kan best het legioen was in het batterijleven. De Asus duurde tot 5 uur en 25 minuten van continue web surfen via Wi-Fi, terwijl de Lenovo uit op 3:39 tikte.

Over het algemeen adviseer ik dat kaiowolf gaan met de Lenovo legioen Y520. Voor $1,158 krijg je een gaming laptop dat is verrassend krachtig, zo ver als de systemen van het gokken van de begroting gaan. Op 15,6-inch is het ook veel meer draagbaar dan de 17.3-inch Asus ROG Strix GL753VE (geprijst bij $1,268). Echter als u op zoek bent naar een laptop met een groter scherm, flashier design en langere levensduur van de batterij, misschien wilt u overwegen de Strix. Maar in termen van pure prestaties, het is geen wedstrijd.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Asus A32-F82 laptop accu

April 6th, 2017

Geschikt voor meerdere Asus modellen laptops. Deze A32-F82 laptop accu bevat hoogwaardige lithium-ion cellen en levert 10,8 - 11,1 volt en 4400m ampère-uur. Net als alle producten is deze accu voorzien van één jaar volledige garantie en een dertig dagen niet goed, geld terug regeling.

Accu voltage

Deze A32-F82 accu levert 10,8 - 11,1 volt. Dit voltage dient gelijk te zijn aan het voltage van uw originele Asus laptop accu. Een afwijking tot 0,5V is echter geen probleem, dit heeft te maken met het type cellen dat de A32-F82 accu gebruikt. U kunt dit voltage vinden aan de onderkant van de accu als u deze uit de laptop verwijdert heeft. Heeft de accu een groter verschil in voltage, dan kunt u kijken of wij een laptop accu met het juiste voltage aanbieden. Tevens zijn sommige accu’s zelfregulerend qua voltage.

Ampere Accu

Het amperage - of ampere-uur - van een accu wordt, net als het voltage, bepaald door het aantal cellen in de accu. Het ampèrage is echter niet van belang voor de compatibiliteit van de accu. Het ampère-uur kan heel veel uiteenlopen (bijvoordeel 2200mAh tot 10400mAh) bij accu’s voor hetzelfde laptop model. Ampère-uur geeft aan hoe lang de laptop kan draaien op een enkele lading los van de netstroom. Hoe hoger deze waarde is, hoe langer deze gebruikt kan worden zonder opgeladen te worden. Het kan wel bij hogere waarden het geval zijn dat de accu aanzienlijk groter is dan de originele waardoor deze aan de onderkant uitsteekt.

Gebruik Lithium-ion Accu

Deze A32-F82 laptop accu bevat hoogwaardige lithium-ion cellen. In tegenstelling tot oudere technieken hoeven door het gebruik van deze cellen deze accu’s niet volledige opgeladen te worden om 100% efficientie te halen. De accu kan op elk moment geladen of losgekoppeld worden en behoud altijd zijn volledige vermogen. Lithium-ion accu’s verliezen echter wel altijd over tijd een bepaalde capaciteit, ook wanneer u deze niet gebruikt. Dit verlies is het laagste tussen de 40% en 60%. Indien u de A32-F82 accu langere tijd niet gebruikt kunt u deze het best naar ongeveer 50% laden en koel bewaren, om zo de capaciteit zo hoog mogelijk te houden.

A32-F82 Nummer

Het A32-F82 nummer geeft aan welk model accu u heeft. Indien dit exact overeenkomt met het nummer op uw originele Asus accu, dan weet u zeker dat de accu psat in uw huidige laptop. Het kan echter wel zijn dat er een verschil bestaat in voltage tussen twee accu’s met A32-F82 als onderdeelnummer. Het is daarom aan te raden te controleren of het voltage niet verder afwijkt dan 0,5V. U vindt zowel het voltage als het onderdeelnummer van uw laptop accu aan de onderkant van de accu wanneer u deze uit de laptop verwijderd heeft. Met aanvullende vragen kunt u ons bereiken op 0858-8450061.

Retourneren en garantieregeling

Tot 30 dagen na aanschaf van het product kunt u het product kosteloos en zonder opgave van reden retourneren en behoudt u het recht op een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag. Tevens zit er op deze A32-F82 accu, gelijk aan alle producten in de webshop, één jaar volledige garantie waarbinnen u recht heeft op een vervangend exemplaar.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Welcome to Wordpress blog!

April 6th, 2017

Wordpress - is a content management system (CMS) specifically developed to manage frequently changing content. Wordpress is ideal for creation of web blogs as for example:

 • Personal blog
 • Professional blog
 • Writer’s, traveller’s or researcher’s blog
 • Blog for discussions of various problems
 • Learning blog
 • Collection of materials

Wordpress allows publishing of data with typographic filters for proper formatting and styling of text. Publications can be categorized and archived. Internal system of links is optimized for search engines. Static pages can also be created. Wordpress allows for publishing of a group of authors.

The documentation and description of Wordpress can be found here

You can create a personal free blog right now using Informe.com free blog hosting.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...